UA / RU
Підтримати ZN.ua

Російські боксери бояться їхати до України на міжнародний матч

Представники збірної Росії запропонували перенести поєдинок чвертьфіналу Світової серії боксу на нейтральну територію. Домашній матч "Українських Отаманів" запланований на 26 березня і має відбутися у столиці України.

Російська збірна наполягає на перенесенні поєдинку 1/4 фіналу WSB проти "Українських отаманів" на нейтральну територію.

Проведення матчу Світовій серії боксу у Київі або Броварах, як це було у кількох випадках, категорично не влаштовує російську сторону.

Про це з посиланням на генерального менеджера російської команди Степана Ленд'єла повідомляє sportbox.ru.

"Враховуючи загальну політичну ситуацію в Україні, з нами зв'язалися представники WSB і стали пропонувати варіанти проведення матчу з "Отаманами" у нейтральній країні", - сказав Ленд'єл.

"Наша позиція така: домашній матч, запланований на 26 березня, повинен пройти у Москві, а виїзний матч - 4 квітня - ми згодні провести на нейтральній території, але це повинна бути країна, де немає жодних антиросійських настроїв", - пояснив росіянин.

За словами Ленд'єла, консультації з цього приводу продовжаться 17 березня.

Примітно, що в груповому турнірі українці вже опинялися у подібній ситуації, коли на матч у столиці України в кінці лютого прибули "Алжирські Яструби". У підсумку, африканській команді було зараховано технічну поразку, оскільки вони вчасно не попередили українську сторону.

В останньому ж поєдинку групового раунду "Отамани" на виїзді розгромили збірну Німеччини, здобувши перемоги у всіх п'яти матчах.

Нагадаємо, що у півфіналі переможець пари збірна Росії - "Українські отамани" зустрінеться з переможцем протистояння "Кубинські Приборкувачі" - "Американські Нокаутери".

Нагадаємо, у минулому сезоні українська команда пробилася до фіналу змагань, де у напруженій боротьбі поступилася "Астана Арланз". !zn

Читайте також:

Боксер, який першим нокаутував Майка Тайсона, назвав єдиного конкурента Кличка

Василь Ломаченко отримав ще один шанс стати чемпіоном світу

Призер Лондона-2012 буде підкорювати професійний бокс разом з Ломаченком

До нових боїв Усика готуватиме тренер Володимира Кличка