UA / RU
Підтримати ZN.ua

Роналду відклав бомбардирський рекорд в Лізі Чемпіонів до наступного матчу

Кріштіану Роналду всупереч очікуванням лише одного разу вразив ворота "Ліверпуля" в рамках протистояння 3-го туру групового турніру. Поки йому не вистачає точних ударів, щоб наздогнати ще одного легендарного гравця "Реала".

Нападник "Реала" Кріштіану Роналду відклав бомбардирський рекорд в Лізі Чемпіонів до наступного матчу.

У поєдинку третього туру ЛЧ проти "Ліверпуля" португалець відправив у ворота суперника лише один м'яч, тому і не зумів наздогнати ще одного легендарного гравця "вершкових" Рауля.

На рахунку КриРо - 70 голів, тоді як у Рауля на один більше. 69 точних ударів у Ліонеля Мессі в "Барселоні".

Читайте також: Роналду громить суперників в "Реалі": вісім голів у трьох матчах

Нагадаємо, "Реал" обіграв "Ліверпуль" 3:0 завдяки голам Роналду і Бензема. При цьому француз на свій рахунок записав два точних постріли. Додамо, що в матчі мадридцям вперше в історії вдалося з розгромним рахунком обіграти англійську команду.

Наступний матч "Реал" проведе на день раніше, ніж "Барселона" 4 липня у Мадриді проти того ж "Ліверпуля". Тоді як "Барса" зустрінеться на виїзді з "Аяксом". До речі, саме голландці зуміли в минулому сезоні нанести каталонцям єдина поразка в груповому турнірі. Отже, Роналду знаходиться в кращому положенні.

Раніше повідомлялося, що донецький "Шахтар" розгромив в рамках 3-го туру Ліги Чемпіонів БАТЕ на виїзді 7:0, здобувши найбільшу перемогу українських клубів у груповому турнірі.