UA / RU
Підтримати ZN.ua

Рішення про відновлення футбольного чемпіонату України приймуть 6 березня

Президент Федерації футболу України зустрінеться з представниками МВС і СБУ. Функціонери обіцяють виробити загальну позицію про відновлення ігор футбольного чемпіонату в країні.

6 березня у четвер відбудеться зустріч представників правоохоронних органів та інших силових структур з представниками Федерації футболу України - під час наради можливо буде ухвалено рішення про відновлення змагань у чемпіонаті України з футболу.

Нагадаємо, 26 лютого було прийнято рішення про відтермінування відновлення весняної частини чемпіонату Прем'єр-ліги України.

Про це заявив перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов.

"У найближчий четвер, 6 березня, відбудеться спільне засідання виконкому Федерації футболу України та керівництва футбольних клубів прем'єр-ліги з запрошенням керівництва СБУ і МВС, на якому ми будемо розглядати у комплексі всі питання, пов'язані з подальшим розвитком професійного футболу в Україні, зважаючи на ситуацію у країні. У тому числі йтиметься і про можливі терміни початку весняної частини національної першості", - зазначив Попов.

Нагадаємо, що на 7-10 березня призначено матчі 20-го туру чемпіонату України. А минулого вікенду 28 лютого - 2 березня було пропущено 19-й тур, в рамках якого мало відбутися всеукраїнське дербі "Динамо" - "Шахтар".

Читайте також:

"Чорноморець" позбувся п'яти провідних легіонерів - футболісти повертаються до Європи

Луческу закликав розпочати футбольний чемпіонат для нормалізації ситуації в Україні

Президент ФФУ попросить МВС дозволити відновити футбольний чемпіонат

Команди Суперліги масово покидають іноземні баскетболісти