UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Реал" зробить Роналду найбільш високооплачуваним футболістом світу

"Королівський клуб" готовий підписати новий контракт із португальською зіркою.

Мадридський "Реал" до 22 вересня продовжить контракт із півзахисником Кріштіану Роналду. Як очікується, згідно з умовами нового договору, гравець збірної Португалії стане найбільш високооплачуваним футболістом у світі.

За інформацію видання Sunday Times, зарплата португальця зросте з 10,5 до 15 мільйонів євро, про укладення контракту буде оголошено протягом двох тижнів.

Раніше найбільш високооплачуваним футболістом у світі був нападник Самюель Ето'О, який отримував у махачкалінському "Анжі" 20 мільйонів євро. Проте у літнє трансферне вікно форвард перебрався у лондонський "Челсі" з багаторазовим зниженням платні.

Попередня угода гравця з клубом була розрахована до літа 2015 року. У "Реал" Роналду перейшов у 2009 році з англійського "Манчестер Юнайтед". У той же час, за даними AS, новий трудовий договір КріРо буде діяти до 2018 року.

Роналду забив 202 м'ячі в 202 матчах за "Реал" у всіх турнірах. Минулої п'ятниці він реалізував хет-трік у ворота Північної Ірландії і довів кількість забитих м'ячів за збірну до 43-х.

У черговому турі чемпіонату Прімери 14 вересня "Реал" на виїзді зіграє проти "Вільяреала". !zn

Читайте також:

Кріштіану Роналду випередить Мессі за сумою річної зарплати

Збірна України двічі зіграє з командою Кріштіану Роналду

Трансфер Гарета Бейла у "Реал" обіцяє стати рекордним в історії футболу

"Парі Сен-Жермен" підвищить "непристойну" зарплату Ібрагімовича до 16 млн євро на рік