UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Реал" в четвертий раз поспіль обіграв "Барселону" в Ель Класіко

Мадридці продовжили переможну серію проти каталонців.

У десятому турі чемпіонату Іспанії відбулося Ель Класіко - каталонська "Барселона" приймала мадридський "Реал".

У першому таймі суперники обмінювалися небезпечними моментами, але забити вдалося лише "Реалу". На 32-й хвилині Алаба забіг по флангу і скористався передачею від Родріго, після чого завдав потужного удару в дальній кут воріт.

Після перерви "Барселона" намагалася створити загрозу воротам Куртуа, але і мадридці періодично огризалися. Тільки в доданий час гості подвоїли перевагу в контратаці - Асенсіо завдав удару з гострого кута, тер Штеген парирував, а Васкес добив м'яч у порожні ворота.

Перед фінальним свистком Агуеро замкнув простріл від Деста і скоротив відставання "Барси", але на більше господарів поля не вистачило.

"Барселона" - "Реал" - 1:2

Голи: Агуеро, 90+5 - Алаба, 32, Васкес, 90+4

"Барселона": Тер Штеген, Мінгеса (Коутінью, 45), Піке, Гарсія, Альба, Ф. Де Йонг (Роберто, 77), Бускетс, Гаві (Л. Де Йонг, 85), Дест, Депай, Фаті (Агуеро, 74)

"Реал": Куртуа, Васкес, Мілітао, Алаба, Менді, Каземіро, Кроос, Модрич, Родріго (Вальверде, 71, Карвахаль, 90), Бензема, Вінісіус (Асенсіо, 87)

Попередження: Піке - Менді

Для "Реала" це четверта поспіль перемога в Ель Класіко. В останній раз каталонці обігравали мадридців ще в березні 2019 року.

Мадридці очолюють турнірну таблицю Ла Ліги, набравши 20 очок. "Барселона" має в активі 15 пунктів і йде дев'ятою.

Читайте також: "Шахтар" зазнав розгромної поразки від "Реала" в Києві

Нагадаємо, раніше "Барселона" обіграла київське "Динамо" в Лізі чемпіонів.