UA / RU
Підтримати ZN.ua

Промоутер Усика підтвердив переговори з Ф'юрі щодо можливого бою

Представник українця зазначив, що контракт на поєдинок наразі не підписано.

Промоутер чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO та IBO Олександра Усика (19-0, 13 КО) Олександр Красюк підтвердив переговори з чемпіоном WBC у суперважкій вазі Тайсоном Ф'юрі (31-0-1, 22 КО).

"Переговори з командою Ф'юрі справді є. Вони є ще з листопада, але в нас поки що немає жодних підписаних контрактів із цього приводу. Тому жодної конкретики дати не можу. Але, так, підтверджую, розмови про цей поєдинок продовжуються.

У нас є зобов'язання перед командою Ентоні Джошуа щодо реваншу, тому узгоджуємо всі наші дії з Джошуа, з Matchroom Boxing.

Зараз ми ведемо переговори щодо поєдинку з Тайсоном Ф'юрі. Якщо ми не зможемо досягти компромісу із цього приводу, базовим варіантом залишається матч-реванш із Ентоні", - сказав Красюк у коментарі Tribuna.com.

Нагадаємо, 25 вересня минулого року Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів та відібрав у британця всі його титули.

У контракті боксерів було прописано пункт про реванш, який вже активовано, але промоутери поки що не затвердили бій, його дату та місце проведення. Джошуа може дозволити Усику провести бій за звання абсолютного чемпіона світу з Ф'юрі.

Читайте також: Усик розповів, коли востаннє відвідував Крим

Раніше Ф'юрі звинуватив Усика у вживанні допінгу і пообіцяв відібрати у нього пояси.