UA / RU
Підтримати ZN.ua

Президент ФІФА зробив фото біля труни Пеле

Функціонер побував на похороні легенди футболу.

Президент Міжнародної федерації футболу (ФІФА) Джанні Інфантіно потрапив у скандал через селфі поруч із труною померлого легендарного футболіста Пеле.

Об'єктиви фотокамер раптово зафіксували, як він зробив селфі на тлі труни з Пеле.

"Щодо селфі, товариші по команді Пеле просили зробити селфі всіх нас разом, але не знали, як це зробити. Тому, щоб бути корисним, я взяв телефон одного з них і сфотографував нас усіх.

Якщо допомогу товаришу по команді Пеле викликає критику, я з радістю прийму це і продовжуватиму допомагати, чим зможу, тим, хто зробив свій внесок у написання легендарних сторінок футболу. Я так поважаю і захоплююсь Пеле, що ніколи не зробив би нічого, що було б неповагою", - прокоментував свій вчинок Інфантіно.

Нагадаємо, 82-річний Пеле помер у шпиталі 29 грудня від онкології. У вересні 2021 року він переніс операцію з видалення пухлини товстої кишки. Останнім часом бразильцю не допомагала хіміотерапія.

Пеле є найкращим спортсменом XX століття за версією Міжнародного олімпійського комітету, а також найкращим футболістом минулого століття за версією ФІФА. Він є єдиним футболістом в історії, який під час ігрової кар'єри тричі ставав чемпіоном світу (1958, 1962, 1970).

Читайте також: У Бразилії проходить церемонія прощання з легендою футболу Пеле

Раніше повідомлялося про те, як спортивний світ відреагував на смерть легенди футболу Пеле.