UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Повинен допомогти своїй країні": Усик назвав війну сильною мотивацією перед реваншем із Джошуа

Український боксер готується до повернення на ринг.

Чемпіон WBA, IBF, WBO та IBO у суперважкій вазі Олександр Усик розповів про те, як налаштовується на реванш із британцем Ентоні Джошуа.

Український боксер зазначив, що війна з Росією стане для нього серйозною мотивацією:

"Люди можуть подумати, що я хворий, але у мене є функція і багато людей, які знають мене, називають мене містером Фростом. Я можу відключатися від певних речей, які заважають мені для досягнення мети.

Але те, що відбувається зараз у мене вдома - це дуже сильно мене мотивуватиме у залі, на тренуваннях. Після молитви я мотивуюся тим, що маю допомогти своїм людям, своїй країні, маю їх порадувати". - цитує Усика Sport Arena з посиланням на Blockasset.

Чемпіон також зазначив, що його команда вивчає контракт і незабаром стануть відомі дата та місце проведення бою.

"Зараз переглядаємо контракт, чи все там добре. Найближчим часом усе оголосять, і буде підписання контракту. Я поки не знаю, де відбудеться бій, не хочу вводити в оману фанатів та людей. Як тільки ми вивчимо контракт, люди отримають інформацію".

Нагадаємо, 25 вересня минулого року Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів та відібрав у британця всі його титули. Чемпіон повернувся в Україну і вступив до територіальної оборони після початку військового вторгнення Росії, але згодом залишив країну заради підготовки до реваншу.

Читайте також: "Битиметься за свою країну": відомий боксер оцінив шанси Усика в реванші з Джошуа

Раніше повідомлялося про те, що окупаційна влада Криму позбавила Усика нагороди "За вірність обов'язку".