UA / RU
Підтримати ZN.ua

Після вильоту з Ліги Чемпіонів Анчелотті не коментував своє майбутнє в "Реалі"

Італійський наставник програв дуель своєму співвітчизникові Массімо Алегрі. Тепер Анчелотті може виявитися безробітним. Напевно тому на прес-конференції він говорив про таку важливу деталь у житті як везіння.

Ювентус вистояв у Мадриді, зігравши внічию 1:1 з "Реал", і за сумою двох матчів вийшов у фінал Ліги Чемпіонів 2014/15.

Як і після поразки у Турині (1:2) наставник "Королівського клубу" італієць Карло Анчелотті, який у минулому сезоні привів команду до довгоочікуваної перемоги в турнірі, говорив про невезіння. За його словами, на полі боролися два рівних суперника, одному з яких посміхнулася Фортуна.

"Важко звинувачувати у чомусь своїх підопічних, вони зробили все можливе, щоб досягти позитивного результату сьогодні ввечері. Напевно суперники були гідні один одного, але "Ювентус" виявився сильнішим", - цитує Анчелотті прес-служба "Реала".

"Футбол складається з маленьких деталей. У минулому сезоні ми перемогли в Лізі Чемпіонів завдяки голу на останніх секундах фіналу. Тоді багато говорили, що нам пощастило. В житті так буває: або тобі щастить, або тебе переслідує злий рок. Сьогодні більше пощастило "Ювентусу", і він заслужено вийшов у фінал", - додав фахівець.

Анчелотті додав, що на сьогоднішній день він не думає про майбутнє в "Реалі", а зосереджений на двох останніх іграх Приклади. Нагадаємо, що "вершкові" на 4 пункти відстають від "Барселони", і ризикують залишитися в нинішньому сезоні без єдиного трофею.

На початку березня після програшу "Шальке" на домашньому стадіоні з неприємним рахунком 3:4, в пресі з'явилася інформація про можливу відставку Анчелотті. За даними ЗМІ, на посту наставника "вершкових" його міг замінити Зінедін Зідан. Однак незабаром президент Реала висловив підтримку тренеру.