UA / RU
Підтримати ZN.ua

Переможений Російський Витязь знову згадав про реванш із Кличком

Російський боксер Олександр Повєткін, який за півроку не провів жодного бою, знову мріє про те, щоб помститися Володимиру Кличку за першу поразку в кар'єрі.

Росіянин Олександр Повєткін впевнений, що отримає шанс провести ще один бій з чемпіоном світу за версіями WBA/WBO/IBF/IBO Володимиром Кличком.

У жовтні 2013-го року російський боксер вже виходив в ринг проти молодшого з братів Кличків і поступився українцеві одноголосним рішенням суддів. Однак на впевненості Повєткіна в своїх силах це поразка ніяк не позначилося, і він знову готовий боксувати з чемпіоном світу.

"Від бою з Кличком я відійшов відразу. Ні фізично, ні морально я не був зломлений", - цитує Повєткіна ИТАР-ТАСС.

"Бій я ще не переглядав, але якось обов'язково це зроблю. До поєдинку з Чарром ми готувалися незалежно від Кличка, все-таки вони різні боксери. Звичайно, у мене є думки про реванш. Думаю, що ми закінчимо, і реванш відбудеться".

ТАКОЖ: Кличко виправдав прогнози, відправивши Австралійського Майка Тайсона в нокаут у 5-му раунді

Нагадаємо, найближчим суперником росіянина буде представник Німеччини Мануель Чарр - з ним вони змагатимуться 30-го травня в Москві за вакантний пояс WBC International. Як і Повєткін, єдиної поразки в кар'єрі Чарр зазнав від рук представника сім'ї Кличків - у своєму останньому виході в ринг старший з братів Віталій переміг Чарра технічним нокаутом у 4-му раунді. Примітно, що той матч також відбувся в російській столиці.

Відзначимо, що раніше Володимир Кличко заявляв, що не розглядає можливість ще однієї зустрічі з Олександром Повєткіним.

Нагадаємо, що наступний бій Кличко проведе в рамках обов'язкової захисту поясу IBF - найімовірніше його суперником стане болгарин Кубрат Пулєв. Втім, поки не повідомляється, коли саме може відбутися ця зустріч. !zn

Читайте також:

Кличко має намір завоювати колишній титул старшого брата найближчим часом

Леннокс Льюїс підтримав Кличка в бажанні стати абсолютним чемпіоном світу