UA / RU
Підтримати ZN.ua

Олександр Усік нокаутував суперника у другому поєдинку на профірингу

Український боксер продовжив вдалі виступи у професійному боксі.

Український проспект Олександр Усік впевнено здолав колумбійця Эпифанио Мендосу достроковою перемогою в четвертій трихвилинці 6-раундового поєдинку в Броварах: суддя в рингу зупинив матч за явною перевагою українця. Матч проходив в рамках важкої ваги (до 90,8 кг).

Таким чином, олімпійський чемпіон-2012 здобув вже другу перемогу на професійному рингу - 26-річному сімферопольцю вдалося зробити це приблизно протягом 30 днів. Раніше, нагадаємо, Усик виграв у мексиканця Феліпе Ромеро - нокаутом в п'ятому раунді.

протягом другого поєдинку Усика Мендоса двічі побував у нокдауні, проте всякий раз продовжував бій. Однак коли в четвертому раунді кримчанин обрушив на опонента град ударів, суддя в рингу і кут колумбійця практично одночасно засигнализировали про дострокове закінчення матчу. Був зафіксований технічний нокаут.

В іншому матчі вечора український легковаговик Сергій Федченко (до 63,5 кг ) несподівано поступився домініканцю Феліксу Лорі в протистоянні за пояс чемпіона Європи за версією WBO - роздільним рішенням суддів (1:2). Федченко побував у нокдауні у другому раунді, однак зумів переломити хід матчу і вже в подальшому контролював хід боротьби. Щоправда його ударів явно не вистачало, щоб якось збентежити міцного опонента. У кінцівці бою Федченко пропустив кілька атак, що в підсумку, напевно, стало вирішальним для спеціалістів, які виставляють свої оцінки.

Примітно, що Федченко, що знаходиться на другому місці рейтингу WBO, повинен був зустрічатися з іншим суперником - колумбійцем Ігнасіо Мендосой, але той в останній момент отримав травму і не зміг взяти участі в бою. І ось швидко знайдена заміна колумбійця виявилася фатальною для досвідченого українця. Для 32-річного Федченко це було третя поразка в тривалій кар'єрі.

Нагадаємо, що 18 грудня в Нью-Йорку відбудеться професійний дебют українця Євгена Хитрова - чемпіон світу-2011 зустрінеться з шотландцем Шоном Олифантом. !zn

Читайте також:

Російський чемпіон нокаутував українця Ісмаїла Сіллаха у другому раунді титульного бою

Ломаченко домовився про чемпіонський бій з мексиканцем Салідо

Кличко отримав відстрочку на два тижні від Всесвітньої боксерської ради

"Українські Отамани" здобули третю перемогу поспіль, впевнено здолавши "Італійський Грім"