UA / RU
Підтримати ZN.ua

Незважаючи на відмови з боку європейців, "Динамо" продовжує шукати посилення для оборони

Кияни зазнали кілька локальних невдач на трансферному ринку, проте як і раніше продовжують шукати наступника для Євгена Хачеріді та Домагоя Віди в центрі захисної лінії.

Київське "Динамо" продовжує шукати варіанти посилення центру оборони, де зараз постійно грають два захисники - хорват Домагой Віда і українець Євген Хачеріді.

Минулий тиждень став для селекційної служби киян не таким вдалим, як хотілося б - відразу двоє футболістів відмовило "Динамо", хоча передбачалося, що хоча б один з них підпише контракт з українським клубом.

Спочатку динамівцям відмовив данець Фредрік Соренсен, а потім "біло-сині" зазнали невдачі з трансфером захисника збірної Австрії і "Базеля" Александара Драговича. Як повідомляє австрійське видання Kurier, представники "Динамо" у п'ятницю, 19 липня прибули в Базель, де провели переговори з гравцем.

За словами самого Драговича, його зацікавила приваблива пропозиція киян з зарплатою 2,2 мільйона євро, проте його більше приваблювала перспектива грати за "Базель", який незабаром візьме старт у Лізі Чемпіонів. При цьому кияни були готові заплатити за трансфер 9 мільйонів євро.

Раніше, зазначимо, "Динамо" цікавилося ще одним футболістом зі швейцарської команди Фабіаном Шером, але і цей трансфер провернути не вдалося.

Тим часом, "Динамо" нібито звернулося до розробки старого варіанту з Андреасом Гранквістом, але, як повідомляє violanews.com з посиланням на Daily Star, це не єдина мета київського гранда на трансферному ринку.

За даними британської газети, "Динамо" цікавиться центрбеком Порту Роланду, за яким також полює і "Фіорентина". Кияни при цьому готові запропонувати за португальця п'ять мільйонів євро. Раніше Роланду намагався підписати "Тоттенхем", але керівництво Порту відхилило пропозицію "Шпор". !zn

Читайте також:

Саленко нарешті задоволений динамівськими нападниками

У донецькому "Металурзі" з'явиться перший ірландець в українському чемпіонаті

"Шахтар" підписав першого в історії аргентинця - снайпера молодіжної збірної