UA / RU
Підтримати ZN.ua

"МЮ" готовий продати свою зірку за 35 мільйонів фунтів

Уейн Руні влітку може залишити свій клуб. Якщо пропозиція потенційного покупця влаштує "Манчестер Юнайтед".

Керівництво "Манчестер Юнайтед" буде готове продати нападника Уейна Руні в ході літнього трансферного вікна, повідомляє британська преса з посиланням на джерело в клубі.

Наголошується, що боси "Червоних дияволів" погодяться на продаж футболіста, якщо за нього буде запропоновано близько £ 35 млн. Крім того, продаж Руні може стати кроком до повернення в стан "МЮ" португальського форварда "Реала" Кріштіану Роналду.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про можливий трансфер Руні в ПСЖ - влітку паризький клуб був готовий викласти за англійця близько 40 млн євро. В той же час, The Guardian вважає, що один з головних претендентів на Руні, земляки "Червоних дияволів" з "Сіті" вибуває з боротьби за зірку. Зарплатна відомість "найлютіших ворогів" МЮ і так перевантажена, а зважаючи на фінансові обмеження УЄФА і Англійської прем'єр-ліги, контракт Руні виявиться для клубу занадто дорогим.

Зазначимо, що в нинішньому сезоні 27-річний Руні перестав у кожному матчі потрапляти в стартовий склад команди Алекса Фергюсона. На рахунку гравця 13 забитих м'ячів і 12 гольових передач. У нещодавньому матчі 1/8 Ліги Чемпіонів проти "Реала", в якому іспанський клуб позбавив МЮ чвертьфіналу турніру, Уейн Руні вийшов на заміну на 73-й хвилині та відзначився одним небезпечним моментом. !zn

Читайте також:

Роналду забиває, "Реал"виграє на "Олд Траффорд" і виходить у чвертьфінал

Кріштіану Роналду впевнений, що вболівальники МЮ будуть йому аплодувати

Легендарний тренер розповів про спокуси для молодих футболістів

Слідом за Бекхемом ПСЖ має намір отримати ще одного англійця: ціна питання - 40 мільйонів