UA / RU
Підтримати ZN.ua

Моурінью все-таки повернеться в "Челсі"

Влітку головний тренер "Реала" відновить роботу з лондонським клубом.

Як повідомляє Daily Mail, нинішній наставник "Реала" Жозе Моурінью вже досяг домовленості про підписання контракту з лондонським клубом. Про це газета дізналася з джерел, близьких до португальського фахівця.

Зазначимо, що раніше між Моурінью і "Королівським клубом" виникали певні розбіжності, тому раз за разом виникали повідомлення про різні варіанти продовження кар'єри Моурінью. Водночас, не все добре було в головного тренера "Челсі" Рафи Бенітеса.

"Емоційно я тісно пов'язаний з "Челсі", тому цей клуб значить для мене більше, ніж інші. "Челсі" назавжди залишиться в моєму серці, - коментує чутки про роботу в Лондоні Моурінью.

"Зараз я працюю в Мадриді, і я дуже відданий клубним амбіціям до кінця сезону. Люди знають мене, як професіонала. Зараз я думаю тільки про роботу в "Реалі", - сказав в інтерв'ю для Sky Sports португалець.

Нагадаємо, що Моурінью вже працював у "Челсі" з 2004 по 2007 рік, двічі привівши клуб до звання чемпіонів країни, а також по разу завоював Кубок і Суперкубок Англії. !zn

Читайте також:

Моурінью звинуватив ФІФА в підтасовуванні голосів при виборі найкращого тренера

Андрій Шевченко отримає тренерську ліцензію

Президент ФІФА не виключає повторного голосування з чемпіонату світу-2022