UA / RU
Підтримати ZN.ua

Мирон Маркевич може стати наставником легендарного Тьєрі Анрі

Колишній тренер "Карпат" і "Металіста" отримав несподівану пропозицію з далеких Сполучених Штатів: нового головного тренера шукає один з найбільш потужних клубів MLS "Нью-Йорк Ред Буллз".

Мирон Маркевич, який покинув наприкінці лютого цього року посаду головного тренера харківського "Металіста", може очолити клуб американської ліги MLS "Нью-Йорк Ред Буллз", за який виступає один з кращих нападників "нульових" француз Тьєрі Анрі.

Кандидатура 63-річного фахівця розглядається як найбільш імовірна на заміну нинішньому наставнику "биків" Майку Петко, під керівництвом якого у 2013 році вперше в історії клубу команда виграла регулярний чемпіонат MLS, але потім вилетіла в першому ж раунді плей-офф.

У сезоні-2014, який стартував у першій половині березня, "Ред Буллз" втратив очки у всіх чотирьох матчах, тричі зігравши внічию з "Колорадо", "Чикаго", "Чівасом" і один раз зазнавши поразки від "Ванкувера" - 1:4.

Відзначимо, що "Ред Буллз" вважається одним із найбільш потужних у фінансовому плані клубів Америки, тому славиться запрошенням до своїх лав колишніх європейських зірок. Так за команду з Нью-Йорка виступали колишні футболісти збірних Німеччини Лотар Маттеус, Італії Роберто Донадоні, а також найкращий бомбардир французької збірної Тьєрі Анрі. !zn

Читайте також:

Тренер "Барселони", що показав світу талант Мессі, завершив кар'єру

"Металіст" відправив капітана в одну з кращих команд Іспанії

Андрій Шевченко у рейтингу найкращих бомбардирів ХХІ століття посів 12 місце