UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Металіст" послабить суперника "Динамо" у Лізі Європи, підписавши його півзахисника

Аргентинський півзахисник "Валенсії" може стати одним з варіантів заміни для хавбека Соси, що пішов в "Атлетіко".

Харківський "Металіст" має намір найближчим часом підписати контракт з аргентинським опорним півзахисником "Валенсії" Евером Банегою.

За інформацією іспанського джерела, український клуб незабаром розпочне переговори щодо переходу 25-річного аргентинця у стан "жовто-синіх".

Повідомляється, що саме в особі Банеги тренерський штаб харків'ян бачить заміну Хосе Сосі, що пішов у мадридський "Атлетіко". Про можливу суму трансферу і особисті умови контракту Банеги у новому клубі не повідомляється.

Нагадаємо, "Валенсія" є суперником київського "Динамо" в 1/16 фіналу Ліги Європи. Раніше в клубі було проведено заміну на тренерському містку: замість відправленого у відставку сербського спеціаліста Мирослава Джукича на пост наставника був призначений аргентинець Хуан-Антоніо Піцці.

Примітно, що Евер Банега перейшов у "Валенсію" з аргентинського "Бока Хуніорс" за 18 мільйонів євро ще в 2008 році - у віці 20 років. Саме у той рік аргентинець став олімпійським чемпіоном Олімпіади в Пекіні.

Всього у "Валенсії" потенційний новачок "Металіста" провів 128 матчів, забивши у них 8 м'ячів.

Відзначимо, що раніше повідомлялося про майже завершені переговори з приводу трансферу динамівського півзахисника Андрія Богданова у стан харківського клубу. !zn

Читайте також:

Керівництво "Металіста" має намір звільнити Мирона Маркевича

Суркіс побачив, як в очах Блохіна "згас вогник"

Букмекери вважають "Шахтар" одним з претендентів на перемогу в Лізі Європи