UA / RU
Підтримати ZN.ua

Мессі доведеться постати перед судом - незважаючи на мирову угоду з податковою

Аргентинський футболіст буде змушений у будь-якому випадку з'явитися на судове засідання у податковій справі 17 вересня 2013 року.

Ліонель Мессі постане перед судом у справі щодо несплати податків у період з 2006 по 2009 роки - засідання заплановано на 17 вересня 2013 року, повідомляє "СЕ-онлайн".

У Барселоні пройшла зустріч адвокатів аргентинської зірки з місцевим відділом у боротьбі з економічними злочинами. Сторони спробували досягти мирової угоди щодо податкових справ футболіста.

Нагадаємо, що Мессі звинуватили в несплаті податків на суму в 4 мільйони євро в період з 2006 по 2009-й роки. Раніше повідомлялося, що аргентинець готовий для компромісу з правосуддям заплатити штраф від 5 до 9 мільйонів євро. Тим не менше, навіть при такому розвитку подій Мессі і його батько повинні будуть з'явитися в суд 17 вересня для надання свідчень.

Таким чином, як і передбачалося раніше, "Барселона" може не дорахуватися одного зі своїх лідерів на старті Ліги Чемпіонів - змагання в цьому турнірі починаються якраз у день судового засідання.

Зазначимо, що 3 липня Мессі опинився в епіцентрі скандалу, який виник у США - через скасування двох благодійних матчів "Команди Мессі" в рамках американського турне, промоутери з США звинуватили аргентинця в неповазі до американського народу. Втім, ні сам Мессі, ні його представники ніяк не прокоментували ситуацію. !zn

Читайте також:

Статистика стверджує: Мессі підвищує результативність "Барси" на 25 відсотків

Під час тренувальних зборів у Австрії до "Дніпра" навідалися судові виконавці

ПСЖ готовий заплатити "Реалу" 100 мільйонів за Кріштіану Роналду

"Реал" приготував "Барселоні" гідну відповідь на трансфер Неймара