UA / RU
Підтримати ZN.ua

Майбутнє Віди в "Динамо" залежить тільки від нього - Хацкевич

Хорватський захисник може продовжити контракт з київським клубом.

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич розповів про ситуацію навколо майбутнього Домагоя Віди, а також порушив тему трансферних цілей київського клубу.

"Віда, їдучи з бази, сказав, що не прощається з командою, а значить, ще повернеться. Але він повернеться за речами, знову потиснути партнерам руки на прощання або продовжити виступи за "Динамо" - залежить тільки від нього. Про пропозицію я судити не візьмуся - це справа президента і футболіста, які, знаю точно, зустрічалися і обговорювали можливість подальшого співробітництва. Як тренеру мені, звичайно, хотілося б, щоб Віда залишився, але в даному випадку - залишається лише чекати відповіді гравця", - заявив Хацкевич в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні".

"В тому випадку, якщо Віда все ж таки вирішить піти, у нас є дві кандидатури, по яким клуб відразу вступить в переговори. Імен зі зрозумілих причин я називати не буду. Можу лише сказати, що ці футболісти - легіонери".

Також тренер підкреслив, що підсилення можуть отримати фланги атаки команди.

"Тримаємо ці позиції під контролем і ведемо спостереження за потенційними новачками, але намагаємося не забувати про молодих хлопців в дублі. Втім, без підсилення нам не обійтися: ведуться переговори, і тут вже багато що залежить від того, як спрацює президент".

Раніше повідомлялося про те, що Віда дасть остаточну відповідь "Динамо" до 25 грудня.