UA / RU
Підтримати ZN.ua

Маркевич вважає, що Шевченко у збірній "все робить правильно"

Голова комітету національних збірних ФФУ прокоментував результати національної команди.

Голова комітету національних збірних Федерації футболу України Мирон Маркевич поділився думкою про гру і результати головної команди під керівництвом Андрія Шевченка.

"Враховуючи, що матчі проти Туреччини і Косово фактично були виїзними, думаю, що результат нормальний. У Туреччині, напевно, після того як команда повела 0:2, можна було грати більш сконцентровано і взяти три очки. З Косово ми взяли своє, хоча гра теж була непростою. Я думаю, завдання-мінімум команда виконала. Та в цілому те, що збірна більше атакує, контролює м'яч, нав'язує свою гру - дуже хороший показник.

Зміни в грі видно. Але я вважаю, що для нас основні матчі будуть проти Хорватії, зараз це одна з кращих команд в Європі, і саме ці ігри будуть показовими. Думаю, хлопці повинні себе проявити з найкращого боку", - сказав Маркевич.

"Збірна України помітно помолодшала? Я думаю, що Шевченко все правильно робить. Він дає грати молодим футболістам, вірить у них. В принципі, вибір у тренера невеликий, якщо вже чесно говорити, особливо на флангах оборони. Є Бутко, є Соболь, які стабільно грають у чемпіонаті України. Вони молоді, перспективні хлопці. Їм треба довіряти", - також зазначив фахівець.

Нагадаємо, збірна України зіграла внічию з Туреччиною (2:2), а потім у Польщі виграла у Косово (3:0).