UA / RU
Підтримати ZN.ua

Маркевич вважає, що половину його команди слід "змінити"

Після першої у сезоні поразки наставник харківської команди був далекий від оптимістичного настрою.

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич був шокований поєдинком 16-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги України з донецьким "Металургом", в якому його команда зазнала розгромної поразки 0:3 і поступилася першою сходинкою в турнірній таблиці.

За словами наставника, з половиною гравців його команди треба розлучатися.

"Мені важко гооврити. Я просто шокований цим матчем. Не знаю, з чим пов'язана така, одним словом, беззуба гра. Нас просто перекусили в якомусь моменті. Я не побачив жодного футболіста, який міг повести за собою команду. Байдуже поставилися", - зазначив після матчу Маркевич.

"Господарі нам забивали, як хотіли. Добре, що три м'ячі, а не більше. Може, гравці у відпустці вже, я не знаю. Знаю, що половину команди треба міняти. Хтось не хоче, у когось є запрошення, і він хоче піти. Може, й це позначається. Дивитися на такий безвольний футбол ніхто не буде", - заявив наставник.

Нагадаємо, що поразка від донеччан стала для "Металіста" першою за 30 матчів. Після невдачі харків'яни перемістилися на другу сходинку турнірної таблиці, відстаючи від "Шахтаря" на одне очко. До слова, востаннє "Металіст" відсвяткував перемогу у першості 26 жовтня у матчі 14-го туру проти "Карпат".

Нагадаємо, що через дискваліфікацію "Металіста" з єврокубків-2013/14 низка гравців, що підсилили команду в літнє міжсезоння, втратили мотивацію і ще кілька місяців тому не приховували свого бажання покинути розташування харків'ян взимку.

У 2013 році команді необхідно зіграти в чемпіонаті Прем'єр-ліги ще один матч - 30 листопада з "Іллічівцем" на виїзді. Зустріч з "Арсеналом" 23 листопада, судячи з усього, не відбудеться. !zn

Читайте також:

У "Металісті" незадоволені рішенням про догравання матчу з "Дніпром"

Харків'янин Марко Девіч увійшов до числа кращих українських бомбардирів

Відвідуваність чемпіонату Прем'єр-ліги України виявилася гіршою за російську

"Металіст" має намір подати апеляцію до Верховного суду Швейцарії на рішення CAS