UA / RU
Підтримати ZN.ua

Луческу залишиться в "Шахтарі" ще на один сезон - ЗМІ

Румунська преса повідомила приємну для вболівальників "гірників" новину. Найуспішніший в історії клубу тренер продовжить вести його до нових перемог.

Незважаючи на попередню інформацію про те, що по закінченню нинішнього сезону Мірча Луческу покине "Шахтар", румунські ЗМІ повідомили приємну для вболівальників команди новину. 69-річний фахівець продовжить тренувати "гірників".

Як повідомляє fanatik.ro, посилаючись на свої джерела, Мірча Луческу підписав новий контракт з "Шахтарем" і залишається з командою ще на наступний сезон.

Нагадаємо, попередня угода з Луческу закінчувалося в кінці нинішнього сезону, а сам тренер натякав на можливий відхід з донецького клубу з невизначеною ситуацією в країні. У свою чергу, турецькі ЗМІ активно сватали Містера в "Фенербахче".

Можливо, рішення Луческу залишитися біля керма "Шахтаря" пов'язано і з тим, що у нього є попередня домовленість зі збірною Румунії, яку він повинен очолити після Євро-2016. Нагадаємо, що Луческу тренує "Шахтар" з літа 2004 року.

В рамках 18-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги "Шахтар" розгромив маріупольський "Іллічівець" 6:2 і зберіг 7-очкове відставання від "Динамо", яке лідирує в турнірній таблиці.