UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Ліверпуль" хоче підписати Ярмоленка влітку - ЗМІ

Лідер київського "Динамо" може опинитися в команді Юргена Клоппа.

Англійський "Ліверпуль" відновив інтерес до півзахисника київського "Динамо" і збірної України Андрія Ярмоленка, який може змінити команду вже майбутнім літом.

За інформацією The Liverpool Offside, керівництво "Ліверпуля" готове виділити на трансфер українського футболіста 30 мільйонів євро після закінчення поточного сезону. Ярмоленко може стати одним з перших новачків команди після призначення на пост головного тренера Юргена Клоппа.

При цьому в планах "Ліверпуля" спочатку поспостерігати за грою футболіста у складі збірної України у фінальній частині чемпіонату Європи.

Варто відзначити, що в минуле зимове трансферне вікно Ярмоленка хотів підписати один з китайських клубів, пропонуючи за трансфер 60 мільйонів євро, однак сам футболіст відкинув такий варіант, прагнучи в майбутньому перейти в англійську Прем'єр-лігу. У Китаї вінгеру, за словами його агента Вадима Шаблія, пропонувалася зарплата в розмірі 12 мільйонів євро в рік.

Нагадаємо, взимку Ярмоленком також цікавилися "Евертон", "Тоттенхем" і дортмундська "Боруссія", проте до конкретики справа не дійшла.