UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Манчестер Сіті" та "Інтер" поповнили склад півфіналістів Ліги чемпіонів

Сформовано пари 1/2 фіналу турніру.

У середу, 19 квітня, відбулися поєдинки-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів у двох парах команд.

Результати матчів дня

Рідні стіни не допомогли "Баварії" врятуватися після провального поєдинку з "Ман Сіті" в Англії (0:3).

У першому таймі "городяни" заробили пенальті за гру рукою, але Голанд з точки не влучив у ворота, відправивши м'яч над поперечиною. Проте норвезький бомбардир реабілітувався після перерви, коли розібрався з Упамекано і завдав точного удару.

"Баварія", не маючи реального шансу на півфінал, намагалася атакувати та змогла зрівняти рахунок завдяки пенальті, який реалізував Кімміх. Насамкінець головний тренер мюнхенців Томас Тухель отримав другу жовту і був вилучений з поля.

"Баварія" – "Манчестер Сіті" – 1:1 (перший матч – 0:3)

Голи: Кімміх, 83 (з пенальті) – Голанд, 57

"Баварія": Зоммер, Павар (Станішич, 78), Упамекано, де Лігт, Канселу (Девіс, 63), Кімміх, Горецка, Сане (Мане, 64), Мусіала (Мюллер, 72), Коман, Шупо-Мотінг (Тель, 71)

"Манчестер Сіті": Едерсон, Аканджі, Діаш, Аке (Лапорт, 68), Стоунз, Родрі, Б. Сілва, де Брюйне, Гюндоган, Гріліш, Голанд (Альварес, 84)

Попередження: Канселу, Упамекано, Кімміх, Павар, Станішич, Тухель – Едерсон, Гюндоган, Аке, Лапорт

Вилучення: Тухель, 86 (друга жовта)

"Інтер" та "Бенфіка" порадували вболівальників голами, але реально нав'язати боротьбу господарям поля після поразки 0:2 португальцям так і не вдалося.

Наприкінці поєдинку міланці вели з рахунком 3:2, але у додатковий час Муса зміг забити і врятувати для гостей нічию, яка вже не мала значення за сумою двох матчів.

"Інтер" – "Бенфіка" – 3:3 (перший матч – 2:0)

Голи: Барелла, 14, Мартінес, 65, Корреа, 78 - Еурснес, 38, Сілва, 86, Муса, 90+5

"Інтер": Онана, Дарміан, Ачербі, Бастоні (Д'Амброзіо, 80), Дюмфріс, Барелла (Чалханоглу, 76), Брозович, Мхітарян, ДІмарко (Госенс, 80), Лаутаро Мартінес (Корреа, 76), Джеко (Лукаку, 76)

"Бенфіка": Влаходімос, Жілберто (Нерес, 46), Сілва, Отаменді, Грімальдо, Флорентіну, Чікіньйо (Муса, 80), Маріу (Шельдеруп, 89), Рафа Сілва (Невіш, 80), Еурснес, Рамуш (Гедеш, 74)

Попередження: Рафа Сілва, Муса, Нерес

Таким чином, у півфіналі "Ман Сіті" зіграє із мадридським "Реалом". У другій парі відбудеться італійське дербі, в якому зустрінуться клуби з одного міста – "Інтер" та "Мілан".

Нагадаємо, півфінальні поєдинки ЛЧ заплановані на 9/10 та 16/17 травня. Фінал відбудеться 10 червня на Олімпійському стадіоні Ататюрка у Стамбулі.

Читайте також: "Баварія" покарала зірку команди за бійку з партнером після матчу Ліги чемпіонів

Раніше повідомлялося про те, як до півфіналу Ліги чемпіонів пробилися "Реал" та "Мілан".