UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ліга Чемпіонів: Роналду і Бейл відправили "Ювентус" на останнє місце

Дві суперзірки іспанського клубу принесли своїй команді необхідний результат у виїзному поєдинку проти сильного суперника.

У матчі группвого турніру Ліги Чемпіонів у квартеті В "Реал" здобув нічию в поєдинку з "Ювентусом" - 2:2.

"Стара синьйора" відкрила рахунок в кінці першого тайму, однак відразу ж після перерви "Королівський клуб" двічі вистрілив - "хлопці на 200 мільйонів" валлієць Гарет Бейл і португалець Кріштіану Роналду вивели свою команду вперед. Втім, на 65-й хвилині Фернандо Ллоренте приніс італійцям одне очко.

Між тим, це не допомогло "Ювентусу" - данський "Копенгаген" виграв у турецького "Галатасарая" 1:0 і вийшов на друге місце турнірної таблиці групи А. Італійський ж клуб - останній з трьома очками. "Реал" практично забезпечив собі участь в плей-офф Ліги Чемпіонів.

У групі З "Парі Сен-Жермен" скромно зіграв внічию 1:1 з бельгійським "Андерлехтом", а грецький "Олімпіакос" обіграв португальську "Бенфіку" 1:0.

І НПМ
1 ПСЖ 4 3 1 0 13:2 10
2 Олімпіакос 4 2 1 1 6:5 7
3 Бенфіка 4 1 1 2 3:5 4
4 Андерлехт 4 0 1 3 1:11 1

Зазнав чергової поразки і московський ЦСКА - у групі D "армійців" розгромив "Манчестер Сіті" 5:2. При цьому воротар росіян Ігор Акінфєєв вперше в кар'єрі пропустив п'ять голів. У "Сіті" двічі відзначився аргентинець Серхіо Агуеро, а хет-тріком відзначився іспанський нападник Альваро Негредо.

"Баварія" на виїзді здолала "Вікторії Плзень" із Чехії - 1:0. Таким чином, німці і англійці вже забезпечили собі участь у плей-офф.

І НПМ
1 Баварія 4 4 0 0 12:1 12
2 Манчестер 4 3 0 1 11:6 9
3 ЦСКА 4 1 0 3 6:12 3
4 Пльзень 4 0 0 4 2:12 0

У матчі "Реала" і "Ювентуса" могла вирішитися доля першої путівки до плей-офф Ліги Чемпіонів. Однак для цього мадридцям необхідно було перемагати італійський клуб. Враховуючи, що у Мадриді "вершкові" здобули перемогу 2:1, підопічні Карло Анчелотті знаходилися у більш вигідному становищі.

Тим не менш, у грі на зустрічних курсах на старті поєдинку "Юве" виглядав краще. Якби не впевнена гра Ікера Касільяса, гостям було б набагато складніше. Втім, під завісу першого тайму Поль Погба заробив пенальті, який реалізував Артуро Відаль.

"Реал" після перерви став більш активним і незабаром це принесло свої плоди: після помилки уругвайського захисника Касереса, француз Карім Бензема викотив м'яч під удар, і португалець забив свій восьмий гол у поточній Лізі чемпіонів, легко перекинувши Буффона - 1:1. А незабаром Роналду оформив гольову передачу, знайшовши на фланзі вільного Бейла, який у своєму стилі здалеку вивів "Реал" вперед.

Втім, недовго раділи гості: Касерес реабілітувався за попередній епізод, зігравши на підіграванні, навіс у штрафний, де Фернандо Ллоренте не залишив шансів іспанському захисту - 2:2. Як виявилося, один заліковий бал, здобутий в напруженій боротьбі, не став рятівним для "Ювентуса" - італійці поки останні в групі.

У наступному турі "Ювентус" прийматиме "Копенгаген", який у Данії створив проблеми іменитому супернику. "Реал" вдома зіграє з "Галатасараєм". !zn

Читайте також:

"Шахтар" не зумів втілити перевагу у голи у матчі з "Байєром"

Кріштіану Роналду видав найкращий старт сезону в своїй кар'єрі

Ахметов запропонував господарям клубів Прем'єр-ліги "скинутися" на збанкрутілий "Арсенал"

Дідьє Дрогба переміг у премії Golden Foot, вставши в один ряд з Андрієм Шевченком