UA / RU
Підтримати ZN.ua

Лідер "Шахтаря" Фред наступного тижня пройде медогляд в "Манчестер Юнайтед" – ЗМІ

Бразилець близький до переходу.

Бразильський хавбек донецького "Шахтаря" Фред наступного тижня пройде в "Манчестер Юнайтед" медогляд, повідомляє Daily Mail. Сума операції складе 49 млн євро, але з усіма додатковими бонусами досягне до 59 млн. Фред зараз знаходиться в Англії, де збірна Бразилії готується до ЧС-2018. "МЮ" хоче завершити трансфер до того, як бразильські збірники покинуть Великобританію.

Фред виступає за "гірників" з літа 2013 року і є одним з найкращих гравців чемпіонату України. У минулому сезоні бразилець провів за донеччан 36 матчів у всіх турнірах і забив 4 голи. Також на рахунку півзахисника 6 поєдинків за збірну Бразилії.

Також за повідомленнями ютуб-каналу FootballHub, воротар "Шахтаря" Микита Шевченко може перейти в бельгійський "Брюгге". Бельгійський клуб вже почав переговори щодо його переходу. У поточному сезоні 25-річний воротар провів за "Шахтар" один матч. За даними Transfermarkt, контракт Шевченка з "Шахтарем" закінчується цього літа.

Нагадаємо, в минулому сезоні "гірники" вийшли в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, знову завоювали Суперкубок і Кубок України, а також другий рік поспіль стали чемпіонами України.

Раніше Даріо Срна підтвердив перехід Фреда в клуб з Манчестера.