UA / RU
Підтримати ZN.ua

Легенда "Динамо" 70-х Стефан Решко знає, які українські команди "вбивають" і захищають

Захисник київського "Динамо" розкритикував дії суддів і футболістів "Шахтаря" у всеукраїнському дербі.

Захисник київського "Динамо" і збірної СРСР 70-х Стефан Решко розкритикував дії арбітрів і донецьких футболістів у матчі проти його рідного клубу, в якому "гірники" впевнено перемогли 3:1.

"В сучасному футболі гравці вже просто знахабніли - "ламають" один одного й калічать. Ось і зараз Тайсон ледь не проткнув наскрізь Ярмоленка - ну хіба так можна чинити?! Навіщо заносити ногу аж на рівень голови суперника - адже це не стрибки у висоту! Ще добре, що дотик вийшов побіжний - інакше наслідки могли бути набагато серйозніші", - обурюється динамівський ветеран.

"На жаль, гравці "Шахтаря" чинять так вже не вперше - подібним чином вони поводилися і в минулому сезоні. Що хочуть, те й коять. Я знаю цьому пояснення: коли людей не карають, вони відчувають вседозволеність. І що особливо прикро - судді знаходяться поруч, але нічого не бачать!".

Нагадаємо, головний суддя матчу одесит Віктор Швецов на думку багатьох фахівців не призначив як мінімум два 11-метрових у ворота донеччан, а також ніяк не відреагував на дії Тайсона у зіткненні з Ярмоленком, який через завданий удар отримав травму і пропустить два тижні. Також Швецов кілька разів помилявся при "видачі" жовтих карток і призначенні штрафних ударів у бік "Шахтаря".

Решко особливо обурений діями арбітра в напруженому поєдинку між двома принциповими суперниками.

"Такого суддівського свавілля ще ніколи не було. То руками голи забивають, то м'яч вибивають. У чемпіонаті СРСР я грав 18 років, але такого неподобства не було й близько. Зараз явно видно, кого "вбивають", а кого захищають. Я в шоці!".

Між тим, зазначимо, що бразильський півзахисник Тайсон за допомогою соціальної мережі Instagram вибачився перед Ярмоленком за завдану травму, зазначивши, що він не хотів ні в якому разі допустити подібних наслідків. !zn

Читайте також:

У матчі проти "Динамо" Даріо Срна побив рекорд Анатолія Тимощука

"Шахтар" - "Динамо": статистика та букмекери - на боці Донецька

Саленко нарешті задоволений динамівськими нападниками