UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кварцяний відповів Луческу за критику Кубку України

За словами головного тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу, грати по два матчі в одному раунді Кубка України - недоцільно. Однак його колега з "Волині" думає інакше.

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний розкритикував свого колегу з "Шахтаря" Мірчу Луческу за його позицію щодо формату цьогорічного Кубка України.

За словами Луческу, проводити два матчі в кожному раунді турніру - недоцільно. Однак Кварцяний вважає, що в умовах, коли в чемпіонаті і так проводиться менше ігор, ніж раніше, це хороший варіант, щоб тримати команду в ігровому тонусі.

На питання, чи не шкодує Кварцяний, що після перемоги над "Дніпром" його "Волинь" ще не оформила путівку в 1/4 фіналу Кубка України, а повинна зіграти повторний поєдинок, Кварцяний відповів досить несподівано.

Читайте також: Кубок України: результати матчів 1/8 фіналу, відео, бомбардири

"Головне, що "Шахтар чимось незадоволений. Вони ж диктують правила, регламент. Вони пишуть жеребкування - все робить "Шахтар". Вже вся друга ліга пограла з ними, зараз перша буде грати. І все їх щось не влаштовує", - заявив Луческу.

Нагадаємо, "Шахтар" в розіграші Кубка у сезоні-2013/14 отримав достатньо легкий шлях до фіналу, коли зустрічався з командами першої та другої ліг українського чемпіонату. У нинішньому Кубку донеччани в 1/8 фіналу отримали в суперники один з найбільш прохідних варіантів - першоліговий ФК "Полтава".

Нагадаємо, що "Волинь" сенсаційно здолала "Дніпро" 1:0 в першому матчі 1/8 фіналу Кубка України. Зустріч у відповідь відбудеться 29 жовтня в Дніпропетровську.

Раніше повідомлялося, що донецький "Шахтар" розгромив "Полтаву" 5:1, практично забезпечивши собі участь у чвертьфіналі Кубка. !zn