UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кубок Стенлі: "Чикаго" завдає "Лос-Анджелесу" першої домашньої поразки у плей-офф

Клуб із Чикаго, як і "Бостон Брюїнз", знаходиться за крок від фіналу Кубка Стенлі.

У четвертому матчі фіналу Західної конференції "Чикаго Блек Хокс" виграв на виїзді у "Лос-Анджелес Кінгз" 3:2, повівши в серії 3:1. Це перша домашня поразка чинного володаря Кубка Стенлі в нинішньому плей-офф.

Тепер "Чикаго" і "Бостон" знаходиться на відстані однієї перемоги до очної зустрічі в фіналі плей-офф. Наступний поєдинок "західного" фіналу відбудеться рано вранці 9 червня.

Матч став справжньою перевіркою характеру для "Лос-Анджелеса". Вже на 4-й хвилині зустрічі В'ячеслав Войнов потужним ударомвід синьої лінії забив свій шостий гол у плей-офф, а "Чикаго" досить швидко відігрався, скориставшись помилкою Джонатана Квіка, не котрий зреагував на дальній постріл Бікелла. У другому періоді відповідну воротарську люб'язність зробив Корі Кроуфорд, що не зафіксував шайбу на п'ятачку, але і цього разу "Чорні яструби" зуміли зрівняти рахунок, відзначає СЕ-online.

На початку третього періоду двоє словаків Мар'ян Госса і Міхал Гандзуш зуміли розіграти вихід "2 в 1" і вивели "Чикаго" уперед. Гості зуміли нав'язати супернику атакуючий хокей, з активною грою у середній і своїй зонах, завдяки чому ""королі" завдали по воротам суперника всього два кидки за 20 хвилин.

"Лос-Анджелес" - "Чикаго" - 2:3 (1:1, 1:1, 0:1).

Голи: 03:28 Войнов (Кліффорд, Фрейзер) - 1:0, 13:16 Біккелл - 8 (Фролік, Хьялмарссон) - 1:1, 22:12 Пеннер (Картер, Тоффолі) - 2:1, 38:21 Кейн (Біккелл, Хьялмарссон) - 2:2, 41:10 Госса (Гандзуш, Одуя) - 2:3

Воротарі: Квік (58:43 - 59:06, 59:38) - Кроуфорд.

Кидки: 21 (10+9+2) - 28 (11+8+9).

Рахунок в серії: 1-3 (перший матч - 1:2, другий - 2:4, третій - 3:1).

//nhl.cdn.neulion.net/u/videocenter-v1/embed.swf

Відзначимо, що 7 червня пізно ввечері у Бостоні може визначитися перший фіналіст плей-офф Кубка Стенлі. Місцеві "ведмеді" намагатимуться завдати "Пітсбургу" четвертої поразки у фінальній серії Східного дивізіону. !zn

Читайте також:

"Бостон" вириває перемогу у "Піттсбурга" і опиняється за крок від фіналу

В НХЛ планують створити свою версію Ліги Чемпіонів

Олімпіада в Сочі пройде без українських хокеїстів