UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Кривбас" достроково припиняє виступи у чемпіонаті УПЛ через фінансові проблеми

Криворізький клуб не зможе прибути до Луцька на заключний поєдинок чемпіонату-2012/13 проти місцевої "Волині".

Як повідомляє прес-служба "Кривбасу", криворізька команда не зможе відправитися на поєдинок 30-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги України до Луцька через важке фінансове становище.

Відповідні листи вже надіслано на адресу "Волині" до Прем'єр-ліги.

Також на останню гру не відправиться молодіжна команда "Кривбасу". Під питанням знаходиться й проведення останнього матчу чемпіонату команди U-19.

Нагадаємо, що 18 травня після зустрічі 29-го туру, в якій "Кривбас" обіграв "Карпати" 3:2, головний тренер криворіжців подав у відставку, мотивуючи своє рішення невизначеністю з майбутнім команди. При цьому Таран зазначив, що не має фінансових претензій до клубу.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про фінансові проблеми команди, однак при цьому "Кривбас" продовжував впевнено виступати в українському чемпіонаті створивши ігрові проблеми "Динамо", "Металісту" і "Дніпру". До останнього криворіжці претендували на місце в Лізі Європи, однак у підсумку поступилися заочною боротьбою за єврокубки "Металургу" з Донецька. Втім, навряд чи перед "Кривбасом" стояло завдання пробитися в Лігу Європи.

"Кривбас" займає 6-те місце в турнірній таблиці, набравши після 29 ігор 43 очки. !zn

Читайте також:

Колишній тренер "Ворскли" подав у Європейський суд на свою команду

Блохін зізнався, що такої ганьби з "Динамо" ще не відчував

"Карпати" очолить колишній тренер збірної Югославії