UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Королі" правлять бал: "Реал" продовжив скуповувати зірок бразильського мундіалю

"Королівський клуб" не зменшує обертів на трансферному ринку: слідом за майже оформленим трансфером колумбійця Джеймса Родрігеса, "вершкові" готові спокусити грошима одного з кращих голкіперів турніру костариканця Кейлора Наваса.

Іспанська Marca повідомила про новий трансфер, який відбувся завдяки чемпіонату світу у Бразилії.

Один з кращих голкіперів турніру - костариканець Кейлор Навас - тепер захищатиме кольори не кого-небудь, а самого "Реала".

За інформацією джерела, за трансфер керівництво мадридського "Реала" заплатило попередній команді Наваса "Леванте" 10 мільйонів євро.

Примітно, що "вершковим", як і у випадку з Джеймсом, вдалося залишити ні з чим конкурентів: раніше повідомляли, що в послугах Наваса були зацікавлені "Порту", мадридський "Атлетіко" і мюнхенська "Баварія", яка нібито вже погодила перехід футболіста, але трансфер так і не відбувся.

Нагадаємо, Навас став одним з кращих воротарів ЧС-2014. У складі збірної Коста-Ріки він пропустив лише 2 (!) м'ячі у п'яти матчах. На рахунку Наваса - виграна серія пенальті в 1/8 фіналу проти Греції (американці перемогли 5:3), а також "сухий" матч із Нідерландами. У підсумку, вийти в 1/4 фіналу костариканцам завадив лише колега Наваса Тім Крул, який відбив два удари у післяматчевих 11-метрових.

На думку багатьох фахівців, саме Навас, а не Мануель Нойєр заслужив на звання найкращого голкіпера ЧС-2014.

В чемпіонаті іспанської Прімери в активі 27-річного Кейлора 47 ігор, в яких він пропустив 49 голів. Відзначимо, що в сезоні-2013/14 "Леванте" посів 10-те місце у Прімері. !zn

Читайте також:

В Іспанії помер легендарний футболіст "Реала" Альфредо ді Стефано

Суарес зможе дебютувати за "Барселону" лише у кінці жовтня

Італійці підтверджують 25-мільйонну вартість Ярмоленка - він універсальний і швидкий