UA / RU
Підтримати ZN.ua

Колишній футболіст "Реала" отримав умовний термін за поширення дитячого порно

Крістоф Метцельдер вибачився за свої дії.

Колишній захисник мадридського "Реала" і збірної Німеччини Крістоф Метцельдер засуджений до десяти місяців тюремного ув'язнення умовно за зберігання і поширення дитячої порнографії, повідомляє Deutsche Welle.

В рамках слухань 40-річний екс-футболіст визнав свою провину і вирішив відмовитися від ордена "За заслуги перед Німеччиною".

"Я робив скріншоти компрометуючих зображень на веб-сайтах, які перебувають у вільному доступі, і розповідав про фантазії в чатах. Не було ніяких нападів на дітей або молодь, і я їх не планував, попри різкі коментарі в чатах. Все це відбувалося в паралельному цифровому світі.

Я приймаю покарання і прошу вибачення у жертв сексуального насильства. Мені доведеться жити з цією провиною все життя", - заявив Метцельдер у суді.

Раніше на телефоні колишнього футболіста були виявлені 297 файлів з дитячою порнографією, а у 2019-му році він висилав зображення і відео кільком жінкам через WhatsApp.

На клубному рівні крім "Реала" Метцельдер також захищав кольори дортмундської "Боруссії", "Шальке" та інших німецьких клубів, завершивши кар'єру в 2014-му році.

Раніше повідомлялося про те, що головний тренер загребського "Динамо" отримав тюремний термін і покинув свій пост.