UA / RU
Підтримати ZN.ua

Київський "Арсенал" посилився німецьким півзахисником з аматорського чемпіонату

Кияни продовжують шукати варіанти підсилення складу - підписано контракт з німецьким півзахисником російського походження Дмитром Свищем.

Київський "Арсенал" підписав контракт на рік з німецьким півзахисником Дмитром Свищем, який фактично не має досвіду виступів у професійних клубах.

27-річний виходець з Росії виступав в основному у напівлюбительских лігах і не піднімався вище змагань Оберліги, п'ятого дивізіону в німецькому футбольному ранжирі.

Ситуація з підписанням контракту вийшла досить нестандартною: кілька тижнів тому Свищ приїхав до києва на похорон когось із родичів, а агент футболіста домовився про перегляд в київському клубі. Після двох тижнів тренувань Свищу був запропонований контракт.

Відзначимо, що у нинішнє міжсезоння "Арсенал" зробив важливе придбання, підписавши контракт з ветераном Максимом Шацьких, який покинув клуб взимку через проблеми з фінансуванням. Також гравцем команди став колишній захисник "Кривбасу" В'ячеслав Сердюк.

Найближчим часом стане відомо, на якому стадіоні "Арсенал" буде проводити домашні матчі чемпіонату Прем'єр-ліги, а також чи відбудеться перейменування клубу у ЦСКА. !zn

Читайте також:

В "Арсеналі" знову повернулися до теми зведення власного стадіону

"Арсенал" розрахувався з боргами, уникнувши санкцій від футбольних інстанцій