UA / RU
Підтримати ZN.ua

Керівництво "Українських Отаманів" спростувало заборгованость щодо зарплатні боксерів

Боксери отримують всі належні за контрактами гроші. Інформація про затримки виплат - ніщо інше, як інформаційна війна проти чинної влади, кажуть у клубі.

У боксерському клубі "Українські Отамани", який виступає у Світовій серії боксу, спростували інформацію щодо існуючої заборгованості з зарплатні боксерів і тренерів.

Керівництво "Отаманів" заявило про те, що всі гроші, які належать спортсменам за контрактом, виплачено як українцям, так і легіонерам.

"Керівництво "Українських Отаманів" та особисто президент клубу Володимир Продивус розуміють, що фінансовий бік - одна з складових підтримки і мотивації спортсменів до успішних виступів. Виконання фінансових зобов'язань - пріоритетне завдання для менеджменту клубу", - йдеться в заяві.

Більше того, в заяві звинувачують новинний портал "Українська правда", до якого входить спортивний сайт "Чемпіон", в інформаційній війні проти влади та Партії регіонів, членом якої є Володимир Продивус. Щоправда, при цьому в тексті підкреслюється, що бокс знаходиться поза політикою.

Розуміємо, що подібні матеріали могли бути опубліковані в результаті інформаційної політики, яку портал "Українська правда", частиною якого є ресурс champion.com.ua, активно веде на своїх сторінках щодо представників влади. І зараз, на нашу думку, намагається будь-якими методами спаплюжити імідж і репутацію президента "Українських отаманів" Володимира Продивуса, який є членом "Партії регіонів", клубу "Українські отамани" і політичної сили в цілому.

Нагадаємо, що після п'яти проведених матчів у Світовій серії боксу українська команда перебуває на першому місці в групі А. Наступний поєдинок боксери проведуть 8 лютого в Аргентині проти місцевих "Кондорів". !zn

Читайте також:

"Російський Витязь" Повєткін вийде на ринг через півроку після поразки від Кличка

Помер глава WBC Хосе Сулейман, який очолював боксерську організацію майже сорок років