UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Карабах" - "Дніпро". Анонс, де дивитися матч 6 листопада

6 листопада в Баку дніпропетровський "Дніпро" спробує змінити неприємну турнірну ситуацію, до якої українці потрапили після трьох матчів. Дніпрян влаштує тільки перемога.

6 листопада в Баку дніпропетровський "Дніпро" в рамках 4-го туру групового турніру Ліги Європи зустрінеться з місцевим "Карабахом".

Будь-яка осічка в матчі буде коштувати українцям путівки в плей-офф, адже в попередньому поєдинку саме "Карабах" здобув перемогу над підопічними Мирона Маркевича.

Додамо, що перше місце в групі F, де виступає "Дніпро" займає італійський "Інтер", в активі якого 7 очок. Другий - "Карабах" з пунктами 4, далі йде "Сент-Етьєн" (3 очки). Дніпряни ж замикають турнірну таблицю.

Карабах - Дніпро

6 листопада, четвер, 19:00. Баку, стадіон ім. Тофіка Бахрамова.

Пряма трансляція на каналі 2+2

Орієнтовні склади команд (версія football.ua):

Карабах: Шехич, Медведєв, Садихов, Гусейнов, Аголли, Юсифов, Гараєв, Надиров, Річард, Муарем, Рейналду.

Дніпро: Бойко, Лучкевич, Дуглас, Мазух, Федецький, Кравченко, Ротань, Зозуля, Шахов, Бруну Гама, Калініч.

Травмовані: Данило Діас, Чумбинью - Матеус, Мандзюк.

Дискваліфіковані: немає.

Арбітр: Павел Гіл (Польща).

Для "Дніпра" кінець жовтня та початок листопада перетворилося в найбільш напружений час в осінній частині сезону. Адже спочатку команда поступилася "Карабаху" на своєму стадіоні в Києві, чим суттєво погіршила шанси на потрапляння в плей-офф, а потім поступилася "Динамо" перше місце в Прем'єр-лізі. Попереду дніпрян чекає нелегке протистояння із "Шахтарем".

Читайте також: Гравець "Чорноморця" звинуватив "Дніпро" у роботі з суддями

Тому єврокубкове протистояння повинне відібрати у команди мінімум сил. Напевно для цього Маркевич дасть відпочити комусь із основних футболістів, зробивши більший акцент саме на баталії в чемпіонаті України.

Як би там не було, але "Дніпру" важливо зберегти обличчя ще й на міжнародній арені. Другу невдачу з командою Азербайджану вболівальники не зрозуміють, адже саме "Дніпро" довгий час вважався зразком серед українських команд в єврокубках для самовіддачі і демонстрації характеру у важкі моменти. Втім, напевно це розуміють футболісти, і в Баку ми побачимо їх пристрасть і вогник в очах, що приведе українців до першої перемоги в груповому турнірі.

Нагадаємо, що в чемпіонаті України поєдинок "Дніпра" і "Шахтаря" відбудеться на "Арені Львів" 9 листопада, так що в ідеалі "Карабах" дніпряни повинні пройти на одному диханні. І бажано здобути перемогу.

Раніше повідомлялося, що головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич після розгромної поразки від "Динамо" запропонував кільком футболістам покинути команду.