UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Якщо ганьбитися, то до кінця": Федерація волейболу України звернулася до Китаю та Казахстану після їхньої поїздки на турнір до Росії

Федерація зазначила, що на першості виступили представники "ЛНР" та "ДНР".

Федерація волейболу України зробила заяву після виступу команд з Китаю та Казахстану на турнірі "Локоволів-2023" у Росії.

Повідомлення опубліковано в Instagram організації.

"23-26 січня Росія проводила турнір з волейболу. Міжнародний. Першість РЖД "Локоволей-2023", якщо бути зовсім точними. Серед команд 2007-2008 р.н. Фінал змагань відбувся у ці терміни у Владивостоку. Сам турнір присвятили 100-річчю російського волейболу, на святкування якого приїхав сам президент Європейської конфедерації волейболу Александр Борічіч.

Тож якщо прибув Борічіч, то чому б не прибути збірним Китаю та Казахстану? Тим більше, що росіяни мають останнім часом звичку приймати команди з різних видів спорту за свій рахунок. Навіть на тренувальні збори.

Китай, Казахстан, звичайно, білоруси... Серед решти учасників з різних калінінградів, краснодарів, сахалінів та іркутськів виділяється хлопчача збірна "ЛНР" та "ДНР". Не має значення, як вона там зіграла. Але є питання до представників Казахстану та Китаю.

Ви дієте за принципом "якщо ганьбитися, то до кінця"? Чи гроші фсбешних прихвоснів не мають запаху?".

Варто зазначити, що волейбольні команди з Росії усунуті від міжнародних змагань після початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Читайте також: Волейболіст збірної України виграв клубний чемпіонат світу і став найкращим гравцем турніру

Раніше повідомлялося про те, що Міжнародна федерація волейболу відмовилася виплачувати Росії компенсацію за відібраний чемпіонат світу.