UA / RU
Підтримати ZN.ua

Італійський боксер Франческо Піанета став кандидатом на бій із Володимиром Кличком

Наступним суперником чемпіона світу українця Володимира Кличка може стати італієць Франческо Піанета. Кандидатуру Піанети схвалив німецький телеканал RTL, у якого підписаний контракт з українським боксером.

Наступним суперником українського боксера Володимира Кличка може стати італієць Франческо Піанета. Про це повідомляє ESPN з посиланням на джерело у таборі Кличка.

За даними ESPN, кандидатуру Піанети схвалив німецький телеканал RTL, у якого підписаний контракт з українським боксером.

6 квітня Кличко-молодший повинен провести добровільний захист титулу чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація). Раніше повідомлялося, що представники українця вели переговори з кубинцем Одланьєром Солісом. Однак 5 лютого промоутер Соліса повідомив, що Кличко відмовився від бою з його клієнтом.

Раніше Кличко, який володіє титулом "суперчемпіона" WBA, домігся перенесення поєдинку з російським боксером Олександром Повєткіним, який володіє титулом "звичайного" чемпіона світу. Тепер цей бій має пройти до 31 липня.

Піанета провів на професійному рингу 29 боїв, перемігши у 28 з них (15 нокаутом). В одному поєдинку за його участю була зафіксована нічия. У рейтингу WBA італієць займає 12-те місце. !zn

Читайте також:

Кличко дозволили перенести бій з Повєткіним на липень

Британець Тайсон Ф'юрі пообіцяв позбавити світ боксу від братів Кличків

Кличко-молодший вирішив замінити Повєткіна кубинським боксером

Кличко-молодший і Повєткін у встановлений WBA термін не домовилися про проведення бою