UA / RU
Підтримати ZN.ua

Гвоздик зробив прогноз на бій Ломаченко - Лінарес

Олександр вважає, що поєдинок буде непростим.

Тимчасовий чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександр Гвоздик (15-0, 12 КО) вважає Василя Ломаченка (10-1, 8 КО) фаворитом поєдинку проти Хорхе Лінареса (44-3, 27 КО).

"Ломаченко – Лінарес буде дуже цікавим поєдинком. Я вважаю Василя фаворитом, але на цей раз не думаю, що суперник здасться. Лінарес – складний опонент, він більше, він мотивований – я очікую конкурентного поєдинку.

Знаєте, всі суперники Ломаченка самовпевнено ведуть себе перед зустріччю, але після бою вони говорять абсолютно протилежні речі. Подивимося, що відбудеться цього разу, але я думаю, що це не буде так легко, як попередні бої Ломаченка.

Я не знаю, яка мета у заяв Лінареса. Може бути, він хоче вивести Ломаченка з психологічної рівноваги або ж він хоче продати бій. Багато боксерів говорять багато поганих речей перед боєм, але більш важливо те, що вони говорять після поєдинку", - заявив Гвоздик.

Бій Ломаченка проти Хорхе Лінареса відбудеться 12 травня в Нью-Йорку. На кону поєдинку стоятиме пояс WBA у легкій вазі, який належить венесуельцеві.

Зазначимо, що для Василя Ломаченка бій з Хорхе Линаресом, який не програє на профі-рингу з 2012 року, стане дебютним у легкій вазі.

Раніше повідомлялося про те, що Ломаченко запропонував Лінаресу спір на 100 тисяч доларів.