UA / RU
Підтримати ZN.ua

Гвардіола вважає, що причиною розгрому від "Барселони" став не лише Мессі

Відіграти три м'ячі у матчі-відповіді буде значно складніше, ніж два. Саме тому наставник "Баварії" був найбільше розчарований пропущеним голом вже у доданий арбітром час.

Головний тренер "Баварії" Хосеп Гвардьола після закінчення першого матчу 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів з "Барселоною" (0:3) відзначив, що перший пропущений гол позбавив його підопічних впевненості.

Також Пеп нарікав і на те, що його підопічні пропустили вже в доданий арбітром час. За словами іспанського фахівця, відіграти такий поразку в Мюнхені буде вкрай складно.

"Ця поразка дуже важка, – наводить Marca слова Гвардіоли. – Ми хотіли взяти м'яч під контроль і нав'язати свою гру".

"З "Барселоною" потрібно або глибоко оборонятися, або володіти м'ячем. У першому таймі все працювало як треба. Але пропущений гол позбавив нас впевненості. Найболючіший – третій м'яч. Поразку в один-два м'ячі ще можна відіграти. Але зробити що-то після 0:3 значно складніше. Тут справа не тільки в Мессі. У них хороша і міцна команда", - додав каталонець.

поєдинок відбудеться 12 травня в Мюнхені. Нагадаємо, що в 1/4 фіналу "Баварії" вдалося відігратися після виїзної поразки 1:3 від "Порту". Повторна зустріч завершилася розгромом португальців 6:1.

Читайте також: Після розгрому "Порту" Гвардіола пообіцяв, що "Баварія" буде грати ще краще

Напередодні в ще одному матчі 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів Ювентус обіграв Реал 2:1 на своєму стадіоні в Турині. Поєдинок у цьому протистоянні відбудеться 13 травня в Мадриді.