UA / RU
Підтримати ZN.ua

Футболісти збірної України прокоментували сенсаційну нічию з Казахстаном

Гравці залишилися незадоволені результатом матчу.

Футболісти збірної України Олександр Зінченко і Сергій Кривцов прокоментували нічию проти Казахстану в матчі відбору на ЧС-2022.

"Вважаю, результат незадовільний. Три очки в трьох матчах - ми повинні були вичавлювати максимум. Вдячний за підтримку уболівальників. Ми повинні робити висновки і рухатися вперед. Нам є, до чого прагнути. Але коли команда доходить один раз до воріт - ми не можемо пропускати м'ячі.

Так, ми можемо шукати винних, але ніколи не будемо цим займатися. Ми одне ціле, повинні вдосконалитися, розбирати наші помилки і уникати їх. Матчі проти Фінляндії та Казахстану будуть для нас хорошим уроком. Звичайно, хотіли добитися кращого результату, але це футбол", - повідомив Зінченка в ефірі телеканалів "Футбол 1/2/3".

Також своїми враженнями поділився і Сергій Кривцов:

"У першому таймі нам гра давалася, забили гол. Напевно, потім не поставилися з належною відповідальністю до наших моментів, які створювали. Було багато перспективних контратак, 100% моментів, але десь піжонство, самовпевненість зіграли з нами злий жарт", - сказав Кривцов.

Нагадаємо, що в перших трьох матчах у відборі на ЧС-2022 в Катарі збірна України зіграла внічию з командами Франції (1:1), Фінляндії (1:1) і Казахстану (1:1).

Наступний матч кваліфікації турніру українці проведуть також проти Казахстану 1 вересня.

Читайте також: Нічия з Казахстаном стала серйозним дзвіночком - Шевченко

Україна - Казахстан 1:1: ключові моменти матчу, відео голів.