UA / RU
Підтримати ZN.ua

Футболісти збірної України прокоментували поразку від Чехії у Лізі націй

Збірна зазнала другої поразки поспіль.

Футболісти збірної України Тарас Степаненко та Олександр Зінченко прокоментували поразку від збірної Чехії у матчі Ліги націй.

"Я бачив, що вони не були впевнені в собі. Так, вони забили 2 м'ячі, але у 2-му таймі ми їх повністю переграли. Як на мене, ми мали здобувати більше в цій грі. Я не можу сказати, чого не вистачило, бо ми пропускаємо два голи з аутів. Найголовніше, що ми над ними працювали і дуже розбирали, що у них аути як кутові, але…" – сказав Степаненко.

"По-перше, хотів би подякувати за ту неймовірну підтримку, яка сьогодні була на стадіоні, також за підтримку після невдалих ігор, які були в минулому. Вірні вболівальники завжди поряд із нами, ми їх відчуваємо.

У той же час я розумію, що всі ми заслуговуємо на ту критику і на той результат, який, на жаль, стався. Кожному з нас особисто потрібно зробити висновки, як індивідуально, так і командно", - сказав Зінченко.

Нагадаємо, вчора, 10 вересня, збірна України у другому турі нового сезону Ліги націй програла команді Чехії з рахунком 2:3.

Для збірної України це друга поспіль поразка у Лізі націй. У першому матчі команда програла Албанії із рахунком 1:2. Наступний поєдинок українці проведуть 11 жовтня проти Грузії.

Читайте також: Чехія – Україна 3:2: ключові моменти матчу Ліги націй

Раніше Ребров відповів на запитання про відставку після поразки від Чехії.