UA / RU
Підтримати ZN.ua

Французькі клуби хочуть повернути двох футболістів київського "Динамо"

Схоже, що найближчим часом двоє гравців, яких "Динамо" запросило до своїх лав із французького чемпіонату, повернуться на вихідні позиції.

"Монако" і "Бордо" хочуть отримати до своїх лав двох футболістів київського "Динамо" - відповідно нападника Брауна Ідейє і флангового захисника Бенуа Тремулінаса. Про це повідомляє низка місцевих ЗМІ.

Видання стверджують, що Ідейє, який був незадоволений своїм становищем у Києві, зацікавив монегасків, зважаючи на нещодавню травму нападника Радамеля Фалькао, який вибув до кінця нинішнього сезону.

Керівництво і тренерський штаб "Монако" звернули свою увагу на нігерійського нападника київського "Динамо" Брауна Ідейє, чиї позиції в українському клубі після переходу у стан "біло-блакитних" Дьемерсі Мбокані помітно похитнулися. Також повідомляється, що у трансфері Ідейє зацікавлений ряд клубів з англійської прем'єр-ліги, серед яких значаться: "Евертон", "Ньюкасл" і "Кардіфф Сіті". Нагадаємо, що Браун перейшов у "Динамо" влітку 2011 року з французького "Сошо".

Що стосується Тремулінаса, то захисник, який програє місце у складі українцю Євгену Макаренку, сам виявив бажання повернутися у свій рідний клуб "Бордо". За інформацією видання Le Parisien, Бенуа незадоволений кількістю ігрового часу, який в першій частині поточного сезону йому надавав наставник "біло-синіх" Олег Блохін, тому захисник має намір повернутися у "Бордо", де у нього був статус незамінного футболіста. За півроку у "Динамо" Тремулінас провів 14 матчів.

Слід зазначити, що захисник обійшовся киянам у 6,5 мільйонів євро.

Нагадаємо, що зараз "Динамо" готується до відновлення чемпіонату Прем'єр-ліги України в іспанській Марбельї. За трохи більше 10 днів підопічні Олега Блохіна вийшли на три контрольних поєдинки, в яких здобули дві перемоги і один раз зіграли внічию.

Перший матч чемпіонату після завершення зимової перерви динамівці проведуть проти донецького "Шахтаря". Гра відбудеться 2 березня в Києві. !zn

Читайте також:

Кубок України: суперпротистояння "Динамо" і "Металіста" у чвертьфіналі

Буряк вважає, що в Україні немає футболістів ціною в 30 мільйонів євро