UA / RU
Підтримати ZN.ua

ФІФА має намір розслідувати низьку відвідуваність на матчі ЧС-2018 в Росії

В організації не дорахувалися п'яти тисяч вболівальників.

ФІФА почала розслідування у справі про порожні місця на матчі чемпіонату світу Уругвай – Єгипет (1:0), повідомляє The Daily Telegraph. На матч єгиптян і уругвайців не були продані лише 780 квитків. Таким чином, на стадіоні в Єкатеринбурзі повинні були бути присутніми 32 тисячі 278 глядачів. Насправді ж на арену прибули трохи більше 27 тисяч фанатів, а 5200 місць залишилися порожніми.

Представник ФІФА на матчі вже заявив, що "порожні місця можуть бути викликані різними чинниками, які у організації зараз намагаються встановити".

Відзначимо, що в матчі Уругвай – Єгипет перемогу здобули латиноамериканці завдяки голу захисника Хосе Хіменеса.

Чемпіонат світу з футболу в Росії пройде до 15 липня 2018 року, а матчі будуть приймати Москва, Санкт-Петербург, Калінінград, Волгоград, Казань, Нижній Новгород, Самара, Саранськ, Ростов-на-Дону, Єкатеринбург і Сочі.

Збірна України не зуміла пробитися на світову першість, посівши третє місце у своїй відбірній групі і не потрапивши навіть в стикові поєдинки.

Чинним чемпіоном світу є збірна Німеччини, яка чотири роки тому в Бразилії у фіналі мінімально переграла команду Аргентини з рахунком – 1:0.

ЧС-2018: розклад матчів, де дивитися трансляції.