UA / RU
Підтримати ZN.ua

Емері офіційно очолив ПСЖ

Тренувати парижан буде колишній наставник Євгена Коноплянки.

ПСЖ офіційно призначив Унаї Емері на посаду головного тренера команди. Про це повідомляє офіційний сайт чемпіонів Франції.

44-річний спеціаліст підписав контракт з французьким грандом на два сезони з можливістю продовження ще на рік. Варто відзначити, що Емері змінив на чолі парижан Лорана Блана, який був відправлений у відставку напередодні.

"Очолити ПСЖ - велика честь для мене. За останні роки команда стала однією з найсильніших на континенті, а я зроблю все, щоб продовжити розвиток в цьому напрямку", - сказав Емері під час презентації.

Минулим клубом Емері була "Севілья", яку тренер привів до трьох поспіль перемог у Лізі Європи. Нагадаємо, у складі іспанської команди в минулому сезоні виступав вінгер збірної України Євген Коноплянка. Тепер тренувати "Севілью" буде аргентинець Хорхе Сампаолі.

Читайте також: Ібрагімович оголосив про відхід з ПСЖ

У минулому сезоні ПСЖ виграв чемпіонат Франції, а також став володарем Кубка Ліги і національного Кубка. У Лізі чемпіонів команда дійшла до чвертьфіналу, де поступилася англійському "Манчестер Сіті".