UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ексчемпіон світу заявив, що розсічення Ф'юрі могли зробити скальпелем спеціально

Конспірологічна думка зі світу боксу.

Ексчемпіон світу Джордж Гроувз поділився думкою про те, що розсічення Тайсона Ф'юрі могли зробити скальпелем спеціально.

"Я не стверджую, що він це зробив. Але чи існує такий варіант? Звичайно, є. Адже на кону такий великий тиск, що ти не можеш просто вилетіти. А тут розсічення - значить, нема про що сперечатися. Це не травмована спина або інше. Люди не чекають, що ти битимешся з розсіченням, твоя рука може бути дуже травмована, але людям буде все одно, деякі бійці билися з пошкодженим пальцем ноги і потім розповідали про це, але краще тоді зробити розсічення.

Знаю, як багато речей треба зробити боксерові, щоби вийти на пік форми перед поєдинком. Скільки жертв зробити, тренувань пройти, дієт, спарингів. Це за межею розуміння для більшості людей. Ідея навмисного роззсічення для багатьох людей була б панічною. Але якщо процес пішов не так, то насправді, якщо це допоможе, чому б і не зробити?", - сказав Гроувз.

Бій Усика та Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу мав пройти 17 лютого в Саудівській Аравії, проте британський боксер отримав розсічення над правим оком під час спарингу у тренувальному таборі.

У результаті було ухвалено рішення про перенесення вечора боксу на 18 травня. Місцем проведення залишиться столиця Саудівської Аравії Ер-Ріяд.

Читайте також: "Треба ставитися серйозно": Усик дорікнув Ф'юрі після травми, отриманої британцем

Раніше повідомлялося про те, що у тренувальному таборі Ф'юрі після зриву бою з Усиком шукають зрадника.