UA / RU
Підтримати ZN.ua

Джошуа проведе бій проти ексчемпіона UFC Нганну, який відправив у нокдаун Ф'юрі

Чергове гучне боксерське шоу відбудеться у Саудівській Аравії.

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа проведе наступний бій проти ексчемпіона UFC Френсіса Нганну.

Про це повідомила промоутерська компанія Matchroom Boxing у соцмережах.

Поєдинок складатиметься з десяти раундів і відбудеться у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. При цьому точну дату бою буде оголошено найближчим часом. За даними інсайдерів, вечір боксу заплановано на 8 березня.

Також в рамках боксерського шоу на ринг можуть вийти колишній чемпіон світу Деонтей Вайлдер і китайський супервтяж Чжан Чжілей, який володіє тимчасовим титулом чемпіона WBO.

Ентоні Джошуа 23 грудня здобув дострокову перемогу над шведом Отто Валліном, який відмовився продовжувати бій після п'ятого раунду. Британець здобув свою 27-му перемогу (24-ту – нокаутом) при трьох поразках.

Для Ентоні це була третя поспіль перемога після двох поразок від Олександра Усика, за підсумками яких він втратив усі свої титули.

Нганну у жовтні минулого року дебютував у боксі, коли вийшов на ринг у Саудівській Аравії проти чемпіона світу за версією WBC Тайсона Ф'юрі. Боєць змішаних єдиноборств став сенсацією, тому що на рівних протистояв британцю і відправив його в нокдаун, але судді віддали перемогу Ф'юрі.

Тайсон після важкого бою проти Нганну був змушений перенести поєдинок з Олександром Усіком з 23 грудня на 17 лютого.

Читайте також: Український боксер здобув ефектну перемогу у США

Раніше повідомлялося про те, що Усик та Ф'юрі влаштували емоційну дуель поглядів після офіційного оголошення бою.