UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Дніпро" знову програв у матчі Ліги Європи в Києві

Дніпропетровці сенсаційно поступилися азербайджанському "Карабаху" на своєму стадіоні в Києві, опинившись на останньому місці в групі F.

"Дніпро" знову програв у матчі Ліги Європи в Києві, поступившись у рамках 3-го туру групового турніру Ліги Європи азербайджанському "Карабаху" 0:1.

Дніпропетровці провели чи не самий провальний матч в євросезоні, істотно погіршивши свої шанси на потрапляння в плей-офф.

Відзначимо, що в іншому матчі квартету "Інтер" несподівано зіграв внічию 0:0 з "Сент-Етьєном". Результат цієї зустрічі відправив "синьо-біло-блакитних" на останнє місце.

Читайте також: Коноплянка порівняв "Сент-Етьєн" з донецьким "Металургом"

Додамо, що наступний матч "Дніпро" проведе через два тижні - 6 листопада на виїзді проти "Карабаху".

Футболісти "Дніпра" явно недооцінили суперника, і, напевно, хотіли взяти його голими руками, на класі. Але команда з Азербайджану прогнозовано виявилася швидкою і атлетичною. Не зумівши забити швидкий м'яч, дніпряни дали можливість супернику зіграти у свій футбол, ніж він сповна скористався.

На 20-й хвилині швидка контратака призвела до взяття воріт Дениса Бойка. Муарем Раміз увірвався в штрафну, легко прибрав зі свого шляху Дугласа і Онджрея Мазуха, вразив дальній кут.

В подальшому господарі продовжили діяти в тому ж ключі, що і до гола. Саме цей факт і зіграв з ними злий жарт, адже суперник вже встиг перебудуватися. У "Дніпра" не було чіткої взаємодії між защой і атакою, що ускладнювало завдання забити гол і вийти вперед. У підсумку, підопічним Мирона Маркевича так і не вдалося зламати насичену оборону.

Додамо, що для "Карабаху" перемога над "Дніпром" стала історичною - першої в Лізі Європи.

Раніше повідомлялося, що "Динамо" несподівано програло "Ольборгу" на виїзді 0:3.