UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Динамо" здобуло вольову перемогу над "Ворсклою" у матчі УПЛ

Кияни обіграли полтавців.

У четвер, 4 травня, в рамках заключного матчу 24-го туру української Прем'єр-ліги у Полтаві зустрічалися місцева "Ворскла" та київське "Динамо".

Команди показали досить конкурентний футбол, створивши велику кількість небезпечних моментів та завершивши гру з трьома голами.

Господарі вийшли вперед уже на 12-й хвилині, коли Кане гарною передачею вивів на ворота суперника Руслана Степанюка, який реалізував свій шанс, проте "Динамо" вже через 12 хвилин відігралося - Ванат завдав потужного удару приблизно з 20 метрів і влучив точно у дальній кут воріт Павла Ісенка.

Перемогу гостям на самому початку другого тайму приніс Беніто – африканець виявився найспритнішим за всіх у штрафному майданчику і забив свій перший гол у складі "біло-синіх".

Зазначимо, що за дев'ять хвилин до кінця поєдинку зустріч було перервано через оголошення повітряної тривоги у Полтавській області, а гра відновилася після відбою.

"Ворскла" – "Динамо" – 1:2

Голи: Степанюк, 12 – Ванат, 24, Беніто, 48

"Ворскла": Ісенко, Кравець, Пердута, Олійник (Лопес, 79), Степанюк, Сефері, Павлюк, Бацула, Челядін, Кане, Феліпе (Скляр, 38).

"Динамо": Нещерет, Вівчаренко, Сидорчук, Кабаєв (Волошин, 81), Ванат (Рамірес, 71), Андрієвський, Тимчик, Дячук, Буяльський (Царенко, 81), Сирота, Беніто.

Попередження: Челядін, Бацула – Ванат, Дячук.

Кияни йдуть на четвертому місці в УПЛ. "Ворскла" залишилася на сьомій позиції.

Нагадаємо, головний тренер "Динамо" Мірча Луческу пішов на лікарняний одразу після матчу 22-го туру УПЛ проти "Шахтаря" (1:1), а команду тимчасово очолив Олександр Шовковський. Артроз стегнового суглоба викликав сильний біль та обмежував рухливість румунського фахівця.

Читайте також: Чемпіонська гонка УПЛ: "Шахтар" та "Дніпро-1" здобули синхронні перемоги

Раніше повідомлялося про те, що головний тренер "Динамо" Луческу переніс операцію.