UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Динамо" реалізувало один свій момент і виграло матч - Ребров

Головний тренер "Ференцвароша" похвалив своїх підопічних за гру.

Головний тренер "Ференцвароша" Сергій Ребров прокоментував поразку від київського "Динамо" (0:1) в Лізі чемпіонів.

"Матч вийшов хорошим. Я гордий за свою команду, особливо в першому таймі. На жаль, ми не створювали багато моментів, але ми грали проти "Динамо" на виїзді, а це непросто. Все зламав забитий гол, після нього потрібно було щось то міняти. Ми постаралися, але не забили, проте ця ЛЧ допоможе гравцям "Ференцвароша". Ніхто з них раніше не грав в цьому турнірі. Цей досвід допоможе їм у чемпіонаті, вони сподіваються повернутися в ЛЧ в наступному році.

У таких матчах не буває багато моментів, ми створили 2-3 дуже хороших. Якби використовували їх - була б інша гра. На такому рівні дуже складно створити 5-6 моментів. "Динамо" реалізувало один свій момент і виграло матч. В "Динамо" завжди награють стандарти, і ми намагаємося награти. М'яч потрапив у зону, потрібно розбиратися, хто повинен був бути з гравцем. Ми поставили третього гравця в стінку, напевно, це було зайве. Потрібно було контролювати центральну зону, з якої нам і забили.

Після пропущеного гола завжди важко. Коли пропускаєш, то знаєш, що потрібно забивати два. Це не просто. Якби ми швидко відігралися, то були б хороші шанси. "Динамо" після забитого м'яча дуже компактно оборонялося, непросто було створювати моменти.

Напевно, не вистачило майстерності. До цього матчу не тільки "Динамо" готувалося. Мої хлопці переживали, адже знали, що є шанси. Непросто подолати психологічний тиск. Не можу сказати, що у гравців немає майстерності, просто в якихось моментах добре зіграв Бущан, в якихось - не пощастило. Головне, що ми створювали ці моменти", - цитує Реброва Tribuna.com.

"Ференцварош" посів останнє місце в групі, а "Динамо" змогло вийти в плей-офф Ліги Європи.

Читайте також: У матчі з "Ференцварошем" найважливішим був результат - Луческу

"Динамо" - "Ференцварош" 1:0: ключові моменти матчу, відео голу Попова.