UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Динамо" перемогло у своєму першому матчі нового сезону УПЛ

Кияни здобули важку перемогу.

У п'ятницю, 9 серпня, у Рівному на стадіоні "Авангард" у рамках 2-го туру української Прем'єр-ліги "Верес" приймав київське "Динамо".

У першому таймі кияни зробили солідний заділ, забивши двічі. Спочатку гарним обвідним ударом у дальній кут відзначився Шапаренко, а наприкінці тайму Буяльський влучним ударом завершив комбінацію гостей.

Другий тайм проходив у спокійному темпі, проте важкі заключні хвилини команді Шовковського забезпечив голкіпер Нещерет, який вибиваючи м'яч влучив у Шарай, а від нього круглий залетів у ворота.

Проте наприкінці воротар "Динамо" зумів реабілітуватися, витягнувши з дев'ятки дальній удар від футболіста "Вереса" – 1:2.

"Верес" – "Динамо" – 1:2

Голи: Шарай, 62 - Шапаренко, 16, Буяльський, 44.

"Верес": Кожухар, Протасевич (Гакман, 46), Мельник (Луан, 80), Вовченко, Яго, Кльоц (Кучеров, 46), Гончаренко, Дахновський (Світюха, 74), Шарай, Степанюк, Мрвальевич (Гайдучик, 46)

"Динамо": Нещерет, Тимчик, Попов (Біловар, 68), Міхавко, Дубінчак, Волошин, Шапаренко (Піхальонок, 46), Андрієвський, Кабаєв (Брагару, 46), Буяльський (Лонвейк, 90), Супряга (Пономаренко, 83)

Попередження: Протасевич, Мрвальєвич, Степанюк, Вовченко, Гончаренко – Кабаєв, Попов, Брагару.

Нагадаємо, що для "Динамо" це був перший матч нового сезону УПЛ. Поєдинок першого туру проти "Олександрії" було перенесено через участь киян у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Читайте також: Українська Прем'єр-ліга: результати всіх матчів другого туру, відео голів (оновлюється)

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" із розгромної перемоги стартував у новому сезоні УПЛ.