UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Динамо" обіграло "Чорноморець" завдяки двом голам на останніх хвилинах

Одесити були близькі до нічиєї, але пропустили наприкінці матчу.

"Чорноморець", який вперше за 9 місяців проводив домашній поєдинок в Одесі, дав справжній бій чемпіону України в матчі третього туру УПЛ.

З перших хвилин одесити грали сміливо, давши зрозуміти, що не збираються відсиджуватися в обороні. Кілька разів "Чорноморець" серйозно потурбував оборону "Динамо" та Олександра Шовковського. У "Динамо", яке грало в новій виїзній формі, в першому таймі дуже солідно виглядав Ярмоленко, який і був ближче за всіх до голу. Один раз після проходу від лицьової лідер "Динамо" влучив у штангу, а під кінець тайму дуже потужно і красиво пробив з-за меж штрафного - Боровик виручив.

У воротаря "Чорноморця", який зловив кураж у першому таймі, в другій половині матчу роботи стало ще більше. Але Боровик справлявся. В одному з епізодів голкіпер відбив по черзі два удари від Гармаша: спершу п'ятою, а потім сильне добивання. У одеситів у другому таймі можливостей думати про атаку було вже куди менше. Але і говорити, що господарі відверто стіною стояли навколо своєї штрафної було б неправильно. Так, в одному з моментів Данченко ефектно пробивав через себе, але в створ воріт не потрапив, а в іншому дуже небезпечно з меж штрафного стріляв Насімі, однак теж мимо.

Кульмінація трапилася на 88-й хвилині матчу. Після розіграшу штрафного Мораєс зумів зорієнтуватися і п'ятою вразив ворота Боровика. А вже в доданий арбітром час відзначився Ярмоленко, поставивши крапку в грі.

"Чорноморець" - "Динамо" - 0:2

Голи: Мораєс, 88, Ярмоленко, 90+3.

"Чорноморець": Боровик, Петько, Хочолава, Мартиненко, Немчанінов, Шаповал, Філімонов, Ковалець (Смирнов, 86), Переверза (Соломка, 88), Данченко, Мурашов (Насімі, 78).

"Динамо": Шовковський, Морозюк, Віда, Петрович, Антунеш, Сидорчук (Гармаш, 66), Велозу (Кравець, 81), Рибалка, Гусєв (Мякушко, 73), Ярмоленко, Мораес.

Після трьох турів "Динамо" взяло максимум очок і ділить перше місце з "Шахтарем". У "Чорноморця" поки залишається одне очко.